woensdag 9 april 2014

Maart 2014

Door een beetje achterstand met het verwerken van de foto's,  zetten we de restant foto's van maart in een keer erop. Misschien wel een idee voor de toekomst om per maand de foto's te updaten.


Lekker door de bagger in het nieuwe in aanleg zijnde park...... Heerlijk door de bagger en modder poelen, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Lizzy en Abbey hebben het prima naar hun zin zo......











 Even het gras plukken dan hoeft de gemeente het niet te komen maaien.





Even proberen of ik op de stoel mag...... zou het vrouwtje het door hebben





Struinen door de duinen van Rockanje Abbey is de schaduw van Lizzy






En dan nu lekker het strand van Rockanje op


























 Samen spelen in de tuin heerlijk dat mooie weer, heel de dag in de tuin.
 En s 'avonds lekker uitgeteld en lekker slapen.











Iedere dag lopen we een rondje door het park met Abbey dan kan ze lekker los lopen en rennen. Dan laat ik Lizzy thuis die gaat dan later even lekker naar het park om te rennen en te zwemmen. En zo kan Abbey heel veel sociale contacten op doen met andere honden. en ze vind het geweldig, ze is niet snel onder de indruk van hoe groot of hoe klein een andere hond is. Ze vind echt heel veel honden leuk. Maar eentje springt er wel bovenuit. Dat is Labrador pup Bonna dat is wel haar aller grootste vriendinnetje. Daar speelt ze dan ook wel een paar keer per week mee en dan is er natuurlijk ook haar mensen vriendje Sven ze vind het geweldig als hij er ook bij is.




































Lizzy geeft Abbey zwemles, ze gaat hele korte rondjes zwemmen voor Abbey. 
Nou nog afwachten wanneer Abbey Lizzy achterna gaat.











2 opmerkingen: