donderdag 23 januari 2014

Spelen met Bonna en daarna lekker dollen op het strand




Zo even een plasje doen en dan gaan we naar het strand, maar eerst nog even spelen met mijn puppy buurmeisje Bonna de blonde Labrador. Wat lijkt onze Abbey al groot zo naast de iets jongere Bonna.
Het ging er fel aan toe die 2 lieten het spreekwoordelijke kaas niet van hun brood eten. 2 pittige tantes bij elkaar. Snel een paar foto's van die 2 gemaakt ook al ging dat niet zoals gepland. Abbey en Bonna waren zo druk aan het spelen dat ik mijn camera tegen mijn gezicht aan kreeg, met als gevolg een tand door mijn lip. De foto's zijn dan ook niet super gelukt maar volgende keer beter.


Links Abbey Rechts Bonna

Links Bonna en Rechts Abbey

 Links Bonna en Rechts Abbey

En dan eindelijk op het strand
Gelukkig stond er deze keer minder wind dan de vorige keer en konden we nu gewoon onze ogen open houden. Abbey vond het nu ook een stuk leuker als de vorige keer.
Samen met Lizzy heeft ze weer kennis gemaakt met heel veel andere honden. Iedere stap die Lizzy zette deed Abbey ook. Ging Lizzy links om dan ging Abbey ook links om, ging Lizzy naar rechts ging Abbey ook naar rechts. We hebben haar tot nog toe gelukkig nog weg kunnen houden bij het water maar ze is er wel heel erg in geïnteresseerd maar als ze wat groter is kan ze nog vaak genoeg het water opzoeken.

















We hadden al een kuilen graver, nou Abbey kan er ook wat van hoor. Er worden nu heel wat kuilen gegraven door Abbey en Lizzy 
























Spelen in de achtertuin vinden de honden ook altijd geweldig en we vinden nog telkens iets wat we toch nog net hadden opgeruimd. Ja daar kom je wel achter hoor als je een pup heb



Geen opmerkingen:

Een reactie posten