dinsdag 7 januari 2014

Speeltunnel en Lizzy en Abbey op het strand

In de tuin 
Het is voor Abbey een groot avontuur om in de tuin te mogen spelen, We hebben inmiddels alle planten waar zij bij kon weggehaald, en steentjes op de planten bakken gelegd zodat ze er ook geen aarde uit kan halen. En verder was de tuin al leeg die was al winter klaar gemaakt, dus hebben de honden alle ruimte en kunnen ze zich naar hartenlust uit leven........
Spelen met de speel tunnel vind Abbey helemaal het einde Lizzy snapt daar niets van, Lizzy wil liever gewoon ravotten met Abbey. Ze snapt niet dat Abbey nog zo klein is en af en toe wat afgeremd moet worden, anders zou ze zich zelf voorbij lopen.
We zijn ook superblij dat het zo goed gaat tussen die 2, Lizzy maakt Abbey soms wel duidelijk dat ze iets niet wil maar gelukkig is Abbey slim genoeg om de signalen te begrijpen















En dan even kennis maken met het strand, we kunnen natuurlijk nog geen lange strandwandelingen maken met Abbey erbij, maar we willen haar toch vast kennis laten maken met het strand. Op het strand van Rockanje aangekomen verliep de kennismaking even iets anders dan verwacht. Komt er een hond los aangerend zonder baasje bij hem, een beetje angstig en de tong van de hond op zijn hielen.  Deze hond wilde ook niet in de buurt komen van onze honden, gelukkig ging deze hond wel naar een mevrouw die wel honden bij zich had maar niet aangelijnd had. Zij heeft de hond aangelijnd en de hond had gelukkig een honden penning om met daarop een telefoon nummer. Jan heeft contact gezocht met de eigenaar van de hond, en de hond was inderdaad weggelopen maar gelukkig weer herenigd met zijn baasje.


En dan is er toch nog even tijd om Abbey kennis te laten maken met het strand, in het begin vond ze er helemaal niets aan ze vond er veel te veel wind staan. Maar met de wind in onze rug vond ze het steeds leuker worden. Ook weer kennis gemaakt met andere honden en ook Lizzy had het natuurlijk naar haar zin. Alle honden die we tegen kwamen mochten even aan Abbey snuffelen maar niet te lang want dan daagde Lizzy ze uit om te spelen en haalde zo de aandacht van Abbey af.

Er is geen mens of dier geweest die zomaar door kon lopen iedereen vond haar helemaal leuk en bijna iedereen zegt ook wat zorgt zij (Lizzy) goed voor haar kind hé!!!! Er was zelfs iemand die vroeg aan ons of we zelf deze pup zouden houden of dat zij ook nog naar een nieuw baasje zou gaan. Waarop wij natuurlijk antwoordde dat het niet een kind van Lizzy was en dat ze zeker niet weg zou gaan.















Op naar een volgend avontuur!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten