dinsdag 13 augustus 2013

Het wachten is begonnen



April
Zo rond april hebben we besloten om weer een Golden Retriever pup in ons gezin te nemen. We missen heel erg het spelen van 2 honden en Lizzy is heel erg eenzaam geworden na het grote verlies van onze kanjer Buddie.  We bezoeken iedere Golden pagina die je maar op internet kunt vinden, op alle websites van fokkers  hebben we even een kijkje genomen wat de puppy plannen waren.

Mei
Na lang nadenken iedere avond het te bespreken wat we nu gingen doen bellen we een fokker die al een nestje heeft of kijken we of de fokkers Joke en Rob Petit van de kennel Amity Hills op kort termijn nog een nestje gaat krijgen. We besluiten tot het laatste, we hebben daar al een geweldige Golden vandaan en we weten dat als we opnieuw een Amity Hills golden nemen dat we weer een geweldige goed gesocialiseerde  hond zouden krijgen met alle goede eigenschappen van een Golden Retriever. Half mei heb ik Joke een mailtje gestuurd met de vraag of er nog fok plannen waren. Tot mijn tevredenheid hoopte ze op een nestje van Adéle na de vakantie. Wij hebben ons dan ook direct ingeschreven voor een teefje.

Juni
Wat duurt wachten toch lang, op het moment dat je de beslissing neemt denk je Ooo even een paar maandjes wachten dat is toch niet zo erg. Nou kan je wel vertellen dat ik me steeds moet bedwingen om niet een willekeurige fokker te bellen om te vragen of ze nog pups beschikbaar hebben. En zeker als Joke dan foto's op haar site set van Golden Retriever pups waar hun Lasse de vader van is. Dan moet ik me toch wel heel erg bedwingen, want het verlangen naar nog een golden wordt groter en groter. We besluiten om alvast wat nieuwe spulletjes aan te schaffen voor de nieuwe pup. Dan lijkt het toch allemaal dichterbij te komen. We hebben een grote puppyren besteld daar past Lizzy zelfs met gemak in.

 
We hebben ook al een riem, hondenpenning met naam en natuurlijk speeltjes voor haar gekocht. Maar het wachten is nog steeds moeilijk, want Adéle mag pas na 12 augustus loops worden anders is ze te jong om gedekt te worden. Dus we blijven wachten en wachten.
 
Juli
 
Steeds meer mensen om ons heen vragen of we al wat weten, hadden we nog maar niets gezegd, het enige waar we het nog over hebben is Lizzy en haar toekomstige vriendinnetje Abbey want zo gaat ze heten. Als natuurlijk alles verloopt zoals het zou moeten gaan.
 
Augustus
 
Joke heeft een berichtje gedeeld van de fokker uit Duitsland waarin ze schrijft dat ze nog een goed thuis voor een pup zoeken met een foto erbij. Bij het zien van deze foto waren we opslag verliefd wat een geweldig hoofd, wat een mooie pup. Mijn eerst reactie was o die ga ik halen wat een plaatje het is een reutje nou en....................
 
Chestnut court's golden fabulous Milow
 
 
Ja hoor 12 augustus Adéle is 20 maanden eindelijk is die gevreesde datum er dan en mag Adéle loops worden. Ik heb wel honderd keer gekeken of ik een berichtje had met de verlossende woorden dat ze loops geworden is. Maar ik ben niet blond ik weet best dat het zo niet werkt maar hé we willen dit zo graag, maar hopelijk laat zij ons niet al te lang meer wachten.
 
Voor iedereen die wil weten wie hopelijk de moeder gaat worden van onze nieuwe pup dit is ze dan.
 
Chestnut Court's Golden Eddy Wind Adéle
 
Deze mooie Golden is in bezit van 
Rob en Joke Petit
Kennel : Amity Hills
 
Zodra er weer meer bekend is maak ik een vervolg op deze pagina en ik hoop dat al heel snel zal zijn
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten