maandag 5 november 2012

GRCN Wandeling 16 September 2012

Wandelen in Ugchelen

Nog nooit eerder hadden wij met een van de honden meegelopen met de jaarlijkse wandeling van de Golden Retriever Club Nederland. Na een schrijven van de Fokker van Lizzy, met de vraag of we het leuk zouden vinden om mee te lopen en misschien nog andere Amity Hills honden terug te zien. Hebben we deze kans om misschien broertjes en zusje van Lizzy te zien met beide handen aangegrepen. En ik kan wel zeggen dat het een super gezellige dag is geweest met 73 Golden Retrievers. Buddie hebben we deze dag thuis gelaten bij Debbie, omdat voor hem de rit misschien te lang zou worden. De Locatie was Ugchelen (Apeldoorn).





Aan gekomen in Ugchelen hadden we Joke en Rob Petit (fokkers van Lizzy) al snel gevonden, was erg leuk om hun weer te zien. En zei vonden het leuk om Lizzy weer te zien. Er waren niet heel veel honden van Amity Hills maar die er waren vonden het dan ook allemaal erg leuk om de andere honden en hun eigenaren te zie zien, en samen aan de wandeling te beginnen. Maar voordat we gaan wandelen gaan we eerst even kijken of het gaat lukken om een groeps foto te maken.


En daar zitten ze dan de Prachtige Goldens van Amity Hills Onze Lizzy zit in het midden naast haar half zusje Fenna en naast Fenna zit haar zusje Donna.

Lizzy even alleen voordat de wandeling begint

Hier zit Lizzy samen met haar zusje Donna
 
En dan begint de Wandeling in een mooi gebied wat helemaal is afgezet voor honden, zelfs de honden die niet goed luisterde konden geen kant op. De ideale plek voor een kennel reünie
 





 
Niet alle honden mochten los, Sommige wilde geen vieze hond in de auto terug. Maar Lizzy mocht gewoon lekker los we waren toch een dagje uit voor haar. En wat mag er nou niet ontbreken bij een Golden Retriever Wandeling, WATER & MODDER mogen natuurlijk niet ontbreken. En dat was er hoor.
 






een beetje wazig maar te leuk om niet te plaatsen.

 
En na een heerlijke wandeling natuurlijk nog even na kletsen met iedereen en daarna genoten van een heerlijk buffet waar we nog met een aantal mensen zijn na gebleven. Het eten was super goed verzorgd iedereen had heel erg zijn best gedaan om deze dag tot een groot succes te maken. Is zeker voor herhaling vatbaar.
 




 
 
 
Lizzy en wij hebben genoten van deze heerlijk dag En wat ons betreft mag de volgende kennel reünie ook daar gehouden worden.



2 opmerkingen:

  1. Het was zeker een geslaagde dag die als het aan mij ligt zeker nog een keer herhaald wordt.
    73 golden retrievers die alleen maar met elkaar speelden zonder ruzie, schitterend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heerlijk zo met zijn allen en wat lekker in die modderpoel niet zo moeilijk hoor leuke foto's

    BeantwoordenVerwijderen