woensdag 19 oktober 2011

Buddie en al zijn eigenschappen

Als je Buddie in het park neerzette dan draaide hij zich om en ging in een rechte lijn naar huis terug



Hij is super nieuwsgierig en gek op zijn eigen spiegelbeeld


Buddie heeft van de dag dat we hem hebben gehaald tot de dag van vandaag, altijd geblaft als:
de Glazenwasser voor het raam stond, de stofzuiger gepakt wordt, de keukentrap gepakt wordt, een auto voorbij komt met een aanhanger, jongens die langs hem fietsen ja echt alleen tegen jongens niet tegen meisjes en niet te vergeten hij blaft ook altijd tegen de vuilniswagen.


Buddie is ook altijd een luie hond geweest, je kon met hem niet een paar km gaan lopen. Hij is al moe als hij er over moet nadenken laat staan als hij het ook moet doen. Hij wilde altijd het liefst op schoot liggen, of bij iemand op zijn voeten. Of als je buiten op een tuin stoel lag kwam hij bovenop je liggen. Hij vond dan ook dat die stoel van hem was


Tegenwoordig gaat hij heel uitgebreid midden op straat op zijn rug liggen rollen. Dat zou hij voorheen nooit gedaan hebben. Het is nooit echt een speelhond geweest, Als hij een speeltje had dan ging hij er boven op liggen. Maar naarmate hij ouder wordt komt er steeds meer leven in.



Buddie is echt onze clown, hij springt bijvoorbeeld op de bank en als het dan niet lukt gaat hij lopen kwispelen.
Toen hij jong was wilde hij niet zo graag naar buiten, tegenwoordig laat hij geen kans voorbij gaan hij wil telkens mee naar buiten.
Als hij de sloot of de zee ingaat wil hij alleen maar pootje baden, zodra de haren van zijn buik nat worden komt hij er gelijk uit.



Buddie is op dit moment dat ik dit tik 11 jaar en we hopen hem nog lang bij ons te hebben


Geen opmerkingen:

Een reactie posten